Τραμπ- Έκανε διακοπές μαζί με τους γονείς της Μελάνια

Στο πολυτελές θέρετρο Μαρ α Λάγκο πέρασε και το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Σε αυτή του την απόδραση δεν τον συνόδευε μόνο η σύζυγός του Μελάνια, όπως συνηθίζει αλλά και ο μικρός γιος του Μπάρον. Και όχι μόνο… Μαζί με την Πρώτη Οικογένεια ξεκουράστηκαν στο πολυτελές θέρετρο και οι γονείς της Μελάνια, τα πεθερικά, δηλαδή του Τραμπ.

Ο Βίκτορ και Αμαλίγια Νάους ήρθαν από τη Σλοβενία στις ΗΠΑ προκειμένου να δουν την κόρη τους και τον εγγονό τους και, όπως αποδεικνύεται προφανώς, να ξεναγηθούν στο Λευκό Οίκο. Και όχι μόνο… Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες τα πεθερικά από τη Σλοβενία είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το Air Force One!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραμπ δεν είναι ο πρώτος πεθερόπληκτος Πρόεδρος. Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν φιλοξενούσε την πεθερά του απλά για τα Σαββατοκύριακα στον Λευκό Οίκο, αλλά έμενε μαζί τους!

Η μητέρα της Μισέλ μετακόμισε μαζί με την κόρη της, τον γαμπρό της και τις εγγονές της το 2008 στο Λευκό Οίκο και έφυγε από εκεί μόλις πριν λίγο καιρό μαζί με όλη την οικογένεια. Μάλιστα, η οικογένεια πόσταρε φωτογραφίες από χαλαρές στιγμές μέσα στο Λευκό Οίκο με την κυρία Ρόμπινσον, ενώ κάποια περίοδο viral είχαν γίνει οι φωτογραφίες που έδειχναν την Πρώτη Πεθερά να βρίσκεται… παντού και πάντα, δίπλα και ανάμεσα στους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. Οι σχέσεις του Τραμπ με τα πεθερικά του, πάντως, φαίνονται πιο τυπικές…

Πηγή:www.iefimerida.gr